tisdag 10 april 2012

IN FLAMES klubbturné - setlist

IN FLAMES 2011, Sonisphere (eget foto)

Aftonbladet skriver om IN FLAMES turnépremiär i Norrköping igår kväll att "...det som verkligen gör premiären – och så klart resten av klubbturnén – exklusiv är att In Flames verkar ha bestämt sig för att göra något extra av kvällarna. Något annorlunda. Det finns givetvis mycket publikfriande material kvar i setet men en hel del har fått kliva åt sidan. I stället plockar bandet fram udda juveler som ”Egonomic”, ”Drifter” och ”Crawl through knives”."

Detta låter perfekt för oss som sett IN FLAMES ett antal gånger de senaste åren. Nu har väl iofs både Egonomic och Crawl through Knives hörts från scen tidigare någon enstaka gång, men speciellt den senare är en personlig favorit som jag gärna ser i fler framföranden. Även i övrigt tycker jag setlistan nedan (från AB) innehåller ganska många säkra scenkort, men kul att konstatera inte mindre än fem låtar från senaste albumet, "Sounds of a Playground Fading". Nästa fråga är om setlisten ändras från kväll till kväll. Vilket lär visa sig just nu - om man är i Huskvarna. Längtar till söndag!

Setlist i Norrköping
”Embody the invisible”
”Bullet ride”
”Trigger”
”Crawl through knives”
”The quiet place”
”Where the dead ships dwell”
”Egonomic”
”Clayman”
”Liberation”
”Cloud connected”
”Drifter”
”System”
”Fear is the weakness”
”Ropes”
”Only for the weak”
”Deliver us”
”The mirror’s truth”
”Take this life”
”My sweet shadow”

2 kommentarer:

  1. Lägg gärna upp setlisten från Jönköping och Trollhättan om du hittar dem!
    Ska själv till Köpenhamn på torsdag!
    Har lästpå Jnytt att de körde Reroute to remain i Huskvarna.

    SvaraRadera
  2. Nja, det tycks som de kör samma setlist rakt över, http://www.setlist.fm/search?query=in+flames+2012. Hoppas spelningen i Köpenhamn var lika grym som den vi besvistade i Karlstad!

    SvaraRadera