torsdag 11 oktober 2012

Årets albumomslag?

Året är ännu inte slut och än ska inte topplistorna formas och årsbästana utses, men ändå vill jag uppmärksamma ett antal (ovanligt) snygga omslag till de album som släppts i år. Nedan ses sju album med sinsemellan rätt olika estetik och symbolik... Hjälp mig utse snyggaste albumomslag hittills i år, lägg din röst i omröstningen till vänster.

Och alla ni som inte håller med mig alls, och ni finns såklart :-), kommentera gärna och lämna en länk till det omslag du finner bäst/vackrast/smartast/häftigast!.

BILLY TALENT, "Dead Silence"
DEFTONES, "Koi No Yokan"
DEVIL SOLD HIS SOUL, Empire of Light
ENSLAVED, "Riitiir"
GOD SEED, "I Begin"
GOJIRA, "L´Enfant Sauvage"
NETTLECARRIER, s/t

5 kommentarer:

 1. Devil Sold His Soul skulle det vara. Billy Talents är bara för taffligt =).

  Skulle jag få välja så skulle det bli Turbonegro, Testament men framförallt OMs omslag till "Advaitic Songs".

  SvaraRadera
 2. Hm hmmm, inte för att jag vill kritisera din smak, Tomasz, aldrig att jag skulle... :-) Men hur spännande kan en gammal traditionell Jesusbild bli? Jag tittar och tittar men ser absolut inget intressant där?

  SvaraRadera
 3. Mgla's "With Hearts Toward None" är ofantligt stilig tycker jag. Klassiskt Black Metalomslag fast med lite mer stil än vad de har annars. Eller så är jag bara inskräkt, jag vet inte. Länk: http://www.repulsive.se/sv/produkter/vinyl/black-metal-lp/mgla-with-hearts-toward-none-lp.html

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Tyrant, har inte lyssnat på Mgła tidigare, men det låter ju värt att kolla upp.

  Och välkommen hit till bloggen! Hittar en hel del trevlig läsning på din blogg också, så den hamnar genast under "bevakning" :-)

  SvaraRadera
 5. Jag saknade såklart Epica som kandidat ;)

  SvaraRadera