fredag 14 juni 2013

THE DILLINGER ESCAPE PLAN till Stockholm?

Som jag skrev tidigare i veckan var THE DILLINGER ESCAPE PLAN en av de stora anledningarna för mig att bevista Metaltown detta år. Med sorg får vi konstatera att det inte blir någon TDEP i Göteborg i sommar. Bandets alla spelningar i juni är inställda efter att gitarristen Ben Weinman skadat ena handen ganska allvarligt. Trist.

Ersättare blir dock ett annat riktigt intressant band, DEVIN TOWNSEND PROJECT, och Metallbibliotekare-Martin menar t.o.m. att det bandet nästan kan mäta sig med DILLINGER. Det återstår att se, men lite av ledsnaden över den inställda konserten rinner av.


Men DILLINGER ESCAPE PLAN då, när kommer nästa möjlighet att uppleva dem i Sverige? Jodå, man har lagt in ett antal Europaspelningar i sin turné till hösten och bland annat då två i Sverige; Malmö och Stockholm. Frågan är bara vilka datum och var finns egentligen biljetterna? Uppgift har getts att biljetterna skulle släppas idag klockan 10. På bandets egen sida står det att spelningarna är i Malmö 18/10 och Stockholm 19/10. På arrangören Kulturbolagets sida står det 18/10 respektive 12/7(!) och på biljettsäljande Eventim skriver man 1/10 samt 19/10. Och vad värre är, det finns ingen försäljning till Stockholmsgiget uppe. Jäkla soppa :-(

Edit 2013-06-15: Nu har arrangören och biljettförsäljaren fixat sina sidor, så nu går det att köpa biljett både till Malmö 18/10 och Stockholm 19/10 :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar