torsdag 1 april 2010

Skivrecensioner på WeRock

Månadens recensioner är uppe på WeRock.se. Jag har haft den stora glädjen att intensivlyssna på ROTTING CHRISTs "Aealo" och recensionen levereras med en "spring och köp genast"-rekommendation. Först var jag ledsen att jag inte hann få skivan i tid inför förra månadens recensionsomgång, men nu är jag bara glad att jag inte hastade fram ett omdöme. Detta är verkligen en skiva som växer och behöver få ta tid. Läs recensionen här. Hur ROTTING CHRIST låter kan du också höra i spelaren i högermarginalen.

Min andra recension handlar om debutplattan från den nya svenska konstellationen SOLUTION.45 med bland andra Christian Älvestam, SCAR SYMMETRYs tidigare sångare, vid micken och Mikael Stanne som textförfattare. Inte en lika översvallande musikupplevelse, men en bra platta där också. Recension av "For Aeons Past".

Bland övriga recensioner märks bland andra BLAZE BAYLEYs "Promise And Terror" av Mats penna, Martins text om UNLEASHEDs ”As Yggdrasil Trembles” och en rejäl sågning av DVD:n Hårdrockens Mekka av tre väldigt överens recensenter. Bland en mängd andra släpp.

1 kommentar:

  1. Håller fullständigt med dig. Rotting Christs nya platta är fruktansvärt bra. Skulle bli förvånad om den inte hammnar topp fem bland 2010 års bästa plattor.

    SvaraRadera