måndag 9 augusti 2010

Bästa band på Sonisphere?

Nu kan du rösta i enkäten till höger om vilket av banden på helgens Sonisphere som du tyckte var bäst. Enkäten ligger uppe en vecka från nu. Kommentera gärna om dina festivalupplevelser här i inlägget.

3 kommentarer:

 1. Maiden var bäst! I det närmaste klockren låtlista! Skönt att slippa både "The trooper" och "Run to the hills", hade gärna hört någon låt från Blaze skivorna. En barndomsdröm som gått i uppfyllelse!

  Slayer var näst bäst, Fantastiskt ljud, och skönt att känna den positiva energin som Tom spred från scenen när man stod i regnet och frös. Hade gärna hört "Bloodline" och "God hates us all".

  Cooper är gammal och Mötley är plastikopererade, resten drack jag öl ur plastflaska!

  SvaraRadera
 2. Mm, Maiden är ju ett fantastiskt bra liveband, alltid. Men just denna gång var Slayer den spelning jag blev mest tagen av. Det spelar naturligtvis in att jag hade förmånen att då stå längst fram vid staketet, medan Maiden besågs från en halv kilometers (kändes det som iaf :) avstånd.

  SvaraRadera
 3. Hmm, du kanske har något där.. stod vid mixerbordet på slayer och "up front" på maiden. Det var ett satans tryck vid staketet, var tungt att andas de första 10 minuterna och då består jag ändå av 90 kg muskler :)

  SvaraRadera