onsdag 11 augusti 2010

APOCALYPTICA, "7th Symphony" låt för låt

APOCALYPTICA kör, med start igår, en videoserie där bandet berättar kort om varje låt på det kommande albumet. Allt naturligtvis för att göra oss än mer sugna på "7th Symphony".

Klippen presenteras på “7th Symphony”, Track-by-track. Den första låten At The Gates Of Manala är, för ovanlighetens skull, trummisen Mikko Sirén som är upphov till. APOCALYPTICA berättar bland annat att "Manala" betyder underjorden, men också är stället i Helsingfors där man fortfarande klockan tre på natten kan få en sista bit mat och en öl...

Nästa spår är första singeln End of Me, med Gavin Rosdale på sång. Ja, för mig funkar detta precis som tänkt, jag blir väldigt nyfiken på vad de ska berätta härnäst och hur stycket låter.

Precis när årets Wacken Open Air är avslutat meddelas att APOCALYPTICA spelar på nästa års tillställning. Bra så, men jag vill ha tillbaka dem till Sverige snart. De var här förra året på Stockholms kulturvecka, men det är tre år sedan de hade en konsert som huvudband här. Det är dags igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar