söndag 15 augusti 2010

MAIDEN-längtan

Längtar du som jag efter IRON MAIDENs nya album som släpps imorgon så finns det lite läsning i ämnet på WeRock.

Martin presenterar en krönika "i väntan på "The Final Frontiere" med sina tankar om Maiden och den kommande plattan. Du kan också läsa om Maidens spelning på Sonisphere förra helgen. Min artikel har förtjänstfullt kompletterats med en längre kommentar av Mats Manhammar, bland annat just om Maiden.

Dina egna tankar och åsikter är du alltid välkommen att bidra med i kommentarer men också i forumet där vi startat en tråd just för ändamålet (är du ännu inte forummedlem går det snabbt och lätt att bli).

Själv räknar jag med att få vänta ytterligare ett par dagar på att få albumet i min hand...

3 kommentarer:

 1. Maiden är... har blivit ett band som jag köper skivor av då andan faller på. Jag fick ett infall och införskaffade allt efter Blaze, och blev överaskad. Det var ju bra skit. En del av det i all fall, som det brukar vara.

  Annars är det ju Nocturnal Rites som gör den bäst heavy metlmusiken numera. 8)

  SvaraRadera
 2. Välkommen hit till bloggen, Fredrik :)

  Jag vet inte, jag har alltid lyssnat på Maiden lite hit och dit, inte nån särskild period mer än andra. Framför allt tycker jag de är ett makalöst liveband. Nu lyssnar jag intensivt på nya plattan, men har väl ingen åsikt klar än, vill ge den lite mer tid. Vad tycker du om den jämfört med tidigare plattor?

  SvaraRadera
 3. Jag gillar, som alla andra 70:talister, eran från Number, fram till Seventh son, Jag var aldrig särskillt impad av Frear of the dark eller No prayer. De har någon bra låt. Favoriten är Seventh son. 8) Jag har väldigt svårt för Blaze eran. Och de två första. Maiden har alltid funnits, jag har tagit dem för givet. Därför är det kul att de senaste skivorna är bra. Den nya har jag inte hört. Singeln var sådär. Får lyssna mer på det.

  METAL!

  SvaraRadera