söndag 30 september 2007

Hur mycket rockar Bokmässan egentligen?


Hela gänget från jobbet åkte ner till bokmässan i Göteborg torsdag-fredag. Jaha, och vad har det med Kims blogg, rockmusik eller Bara Bra Saker att göra undrar du? Jag undrar lite över det också men vi ska se om vi inte får ihop något i alla fall ;) Allt roligt vi gjorde och alla häftiga författare vi lyssnade till får du inte höra om men här är några punkter:

 • Jag skrev här tidigare om boken Hårdrock! och nu fick jag tillfälle att höra författaren, Rickard Jakbo, prata om sin bok och dessutom ställa någon fråga efteråt. Nu missförstod han visserligen frågan totalt och tid fanns inte att utveckla vad jag menade - men i alla fall :)
 • ...å så hittade jag en gammal Skid Row-dvd med utlåningsrättigheter för 30 spänn!
 • Lite musiktryck, notböcker, kommer dyka upp på biblan som resultat av inköp på mässan
 • Sen var det nästan bara författare och böcker för resten...

Carl-Einar Häckner roade med anekdoter

Själva resan gav också tillfälle till en massa härlig musiklyssning. Sex timmars bussresa dit och lika lång väg hem. Så mycket odisponerad tid att bara lyssna och njuta till mina egna musikval - det finns annars inte i min värld :)

7 kommentarer:

 1. Tyckte att det var fler synliga hårdrockare i år än tidigare - och då inte bara jag med min homage till göteborgssönerna In Flames på t-tröjan. Hittade två härliga böcker om Black Sabbath faktiskt :)

  SvaraRadera
 2. Jag kikade lite efter en "Metallbibliotekarie-rygg" men såg ingen. Ingen In Flames heller, faktiskt :)

  Mycket finns det att frossa i på mässan, men jag tycker den kunde hålla sig för god för den kommers som också finns med både garntomtar och dekorerade tändsticksaskar... Fy tusan!

  SvaraRadera
 3. Jag var där bara en försvinnade kort stund på torsdagen för att ta emot pris av BTJ :)så det var inte konstigt att du inte kunde se mig *skratt* Ja, jag tänkte på det med (allt bjäfs) gillar det inte heller speciellt mycket...

  SvaraRadera
 4. Åhå, man bara seglade in på mässan och hämtade ett litet pris?! Jamen vaddå för pris? Hurdå? Varfördå? Berätta!

  SvaraRadera
 5. Äsch, jag är med i ett läsfrämjande projekt för högstadiet GränslöstMaxi som fick pris av BTJ. Faktiskt lite bloggande involverat i det projektet också :) kolla på http://brutaltbrabocker.blogg.se/ om du vill eller http://brutaltbratexter.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Vadå "Äsch..." ;)

  Ska genast ta en ordentlig titt på de där länkarna och se vad man håller på med nere hos er...

  SvaraRadera
 7. *skratt* kom på att det kanske lät lite konstigt :)

  SvaraRadera