tisdag 3 december 2019

Årsbästakandidater 2019: del 6

Också i augusti dök det upp gott godis i promoboxen. Här tre av de mest intressanta utgivningarna från denna månad. Länk till albumen på Spotify i rubrikerna och hela listan sist i inlägget.

Slipknot - We Are Not Your Kind

En matig skiva den här, 14 låtar och mer än en timme lång är Slipknots sjätte platta, de har faktiskt inte släppt fler album än så under sina 20 år.

Men nog kunde de ha gallrat lite bland idéerna ändå, det finns några jättekonstiga spår på plattan, men också en hel massa välspunnet guld till låtar. Och det är 100% Slipknot.

Läs min recension av We Are Not Your Kind på WeRock.nu

VAK - Loud Wind

Svensk doomig sludge som dök upp från var? Det här är bandets andra platta så någonstans har VAK befunnit sig sedan några år, men tydligtvis helt utanför min radar. Men inte nu längre!

Loud Wind är en tät och intensiv platta med åtta spår som alla på olika sätt når in i ens inre. En av de plattor jag som helhet spelat allra mest under året.

Min recension av VAKs Loud Wind på WeRock.nu

Entombed A.D. - Bowels Of Earth

"Death metal helt enkelt", så enkelt beskriver frontmannen L. G. Petrov Entombeds senaste album, den tredje plattan sedan bandets splittring och tillägget A.D. för denna gren av de svenska pionjärerna.

"Mycket tradition men också en hel del roliga twister" noterade jag när jag skrev om den på GAFFA.

Läs hela min recension av Entombed A.D.s Bowels of Earth

 

1 kommentar:

  1. behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    vi har ett lån till dig ..

    SvaraRadera