tisdag 4 augusti 2009

ENGEL - Sense the Fire

Äntligen! Nu har jag funnit ENGELs video till Sense the Fire på Youtube, så att jag kan dela med mig av den, här på bloggen. Den har av någon oförstående kritiker kallats "amatörmässig" på ett nedsättande vis, men för mig är detta definitivt Årets Video, åtminstone så här långt. "Proffsighet" är nog bra, men leder inte sällan mest till teknisk exakthet och strama tyglar. Att lyckas förmedla känsla och vilja är allt när det gäller musikvideor. Utgivningsdatum för kommande albumet, "Threnody"(?), har jag ännu inte sett till.

Någon som var i Tyskland i helgen och eventuellt såg ENGEL på Wacken?4 kommentarer:

 1. Schysst video.

  Tycker fortfarande bandet är rätt mediokert. En vän berätta visserligen att de var några tusen gånger bättre live så ska försöka se de nångång framöver

  SvaraRadera
 2. Ja, jag började i stort sett min relation till bandet med att se dem live, så det har kanske påverkat mitt förhållande till deras musik.

  SvaraRadera
 3. Hyfsad video, finns ju helt klart sämre.
  Tycker dom får ta fingrarna ur röven och släppa albumet nån gång. :)

  Bra blogg iaf.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit till bloggen, Dan, kul att du gillar den :)

  Håller med om att det vekligen är dags att åtminstone få ett datum för albumet, jag begriper inte varför det behöver dröja så här. Vad jag förstått ligger väl plattan inspelad och klar sedan länge?

  SvaraRadera