lördag 1 augusti 2009

Hela "Evangelion" på Myspace!


Loggade in när jag vaknade och upptäcker att hela nya albumet "Evangelion" i natt lagts upp för lyssning på BEHEMOTHs myspace.

Det här är så ruggigt bra att jag bara ryser. Alla som gillar någon form av death metal, alla som gillar hårdrock, ja, egentligen alla som gillar bra musik ö h t, "beordras" härmed över dit för att lyssna :) Hur länge albumet kommer ligga uppe har jag ingen aning om, men plattan finns i handeln från 7 augusti enligt bandets uppgifter men enligt t ex CDON är den tillgänglig redan från den femte. I vart fall är det hög tid att beställa den om det inte är gjort.

För er som inte "orkar" klicka på Myspace-länken - eller som inte vill lämna bloggen ;) - varsågoda, inledande spåret Daimonos:8 kommentarer:

 1. Tack för tipset, Kim! Visst är det bra. Visst är det ruggigt bra. Ångrar trots det lite att jag var inne och lyssnade. Inte pga musiken, utan pga inramningen.

  Sitter på jobbet och har tjatter och annat bakgrundsbrus som stör upplevelsen, vilket gör det svårt att ta in musiken på ett sätt som den förtjänar.

  Borde nog ha väntat tills skivan kommer på posten här om en vecka, så man kunnat lyssna hemma, på hög volym, med släckt belysning och inga störningsmoment...

  SvaraRadera
 2. Underbar skiva av en underbar grupp!

  Rock on!

  SvaraRadera
 3. Underbar skiva av en underbar grupp!

  Rock on!

  SvaraRadera
 4. Försöker men kommer inte in i deras motorvägsmusik. Det går för snabbt.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset men liksom Metal4Life vill jag spara lite på karamellen så att säga. Tänker inte lyssna på något från skivan förrän jag har den i fysisk form i min LP/CD-spelare och kan sitta ner och bara njuta.

  SvaraRadera
 6. Jag kan förstå era tankar, Fredrik och Shadows, men mig stör det inte att lyssna lite hipp-som-happ ibland också... Såå heligt är det inte :)

  Tomasz, prova gärna t ex The Reign Ov Shemsu-Hor. Den är både långsam och snabb, om man kan säga så...

  Tack för kommentaren, Grimgoth, och välkommen hit till bloggen :)

  SvaraRadera
 7. Den nya albumet låter skitbra. :)

  SvaraRadera
 8. Håller med till hundra procent, Mattias. Nu när jag har det fysiska albumet och kan lyssna hur och när jag vill blir det än bättre :) Har däremot inte tittat på medföljande dvd-skiva.

  SvaraRadera