lördag 16 januari 2010

Dark Tranquillity släpper smakbitar

"We are the Void", Dark Tranquillitys kommande album, ges ut 24 februari. Bandet har så smått börjat lätta på förlåten, och på Myspace ligger nu en andra låt, At the Point of Ignition, uppe sedan igår, tillsammans med den tidigare Dream Oblivion. Om jag upplevde den tidigare som bra, är At the Point... en av dessa helt suveräna låtar med Dark Tranquillitys ack så tydliga signum.

Till detta spelades ytterligare en låt Her Silent Language på Radio Bandit i fredags. Jag hörde den lite på språng halvt i bilen på väg till jobbet men det lät också finfint. Mikael Stanne frestar än en gång med sin rena stämma som komplement till growlandet. På det hela ger denna försmak av det kommande albumet bara en ökad längtan efter mer. Kolla så länge in "The Making Of 'We Are The Void'"-videorna på Myspace eller Youtube, signerade Anders Björler, fyra stycken med början här nedan.

3 kommentarer:

  1. Lyssnar inte så mycket på DT men deras nya låtar är skitbra, kommer säkerligen köpa albumet när den släpps.

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag absolut du ska göra! Min favoritplatta hittills av DT är "Mind's I", men senaste, "Fiction", är också fantastisk och kanske bra att börja med om man inte lyssnat på bandet tidigare. Den har som allt av bandets bästa sidor :)

    SvaraRadera
  3. Ok, tack så mycket för den rekommendationen. :)

    SvaraRadera