söndag 24 januari 2010

GRAVEs Ola Lindgren i SPAZMOSITY

Black/death metal-bandet SPAZMOSITY har varit i gång sedan 1994 och gett ut ett antal demoplattor, men först i år släpps deras första fullängdare, "Welcome Death". Lagom till detta har bandet också bytt sångare, och numera återfinns Ola Lindgren vid micken. Lindgren som även är sångare och gitarrist i dödsmetallbandet GRAVE med rötter från Gotland och ända tillbaka till 1986.

Vi såg GRAVE på Klubben för halvtannat år sedan och jag skrev om det tillsammans med kollegerna på Werock.se. "Dominion VIII", GRAVEs senaste platta kom 2008 och är grymt bra, läs recensionen här. Ska försöka få recensera "Welcome Death" också när den släpps. Det ska bli mycket roligt att se vad Lindgren bakom micken i SPAZMOSITY kommer att innebära.

SPAZMOSITY på scen tycks vara ett riktigt "blod- och slaskband", och att det inte är det visuella uttrycket som lockar mig kan du vara lugn för när du nu kollar in bandets myspace... Här nedan dock med Ola Lindgren i en av de första spelningarna han deltar i.1 kommentar:

  1. Fick rysningar i kroppen av klippet på youtube. Det kan antingen vara för att det är kallt i rummet eller så är det för att jag tycktes höra lite Morbid Angel i riffena de brände av. Hursomhelst gôr bra band du tipsade om. :)

    SvaraRadera