onsdag 4 februari 2009

Gjorda förluster, lite saknad...

Metalvideo har lagt ner. Pga "oklarheter vad gäller de upphovsrättsliga reglerna" ansåg sig de som drev sajten tvungna att stänga ner. Tråkigt, men förståeligt. Jag hoppas, och tror helt säkert, att vi snart ser "Kunuki" och "Zuper Zed" dra igång ett nytt projekt, om än kanske delvis i annan form. Till dess: tack för den tid som blev :)

Vad gäller Metalvideo fick vi ändock klart besked om nedläggningen och anledningen. Värre är det med andra sajter och bloggar som man följer - och som en dag bara inte finns där längre. Utan den minsta kommentar. Sådan är väl nätsamverkans villkor... Hej då "Vienno"! Hej då "Erik de Vahl"! Och inget som helst kan man göra åt det, eller tala om för dem så här i efterhand hur mycket deras bloggar uppskattades. Hädanefter ska jag inte tveka en sekund att tala om hur mycket jag uppskattar en blogg/sajt innan det är för sent.

Och jag lovar att om och när Kim slutar skriva, då ska här åtminstone finnas ett inlägg som talar om för läsaren detta. En kommentar att hitta här, så länge inte Blogger slänger ut mig pga inaktivitet :)

Jaha, så här sentimental blev Kim ikväll, hehe... Varsågoda, min käraste video just nu:

Tool - Sober


4 kommentarer:

  1. Så du saknar Erik de Vahls blog. Kul. Något mer du vill att jag skall hälsa honom?

    SvaraRadera
  2. Nä, det räcker fantastiskt bra med den hälsningen, tack :)

    SvaraRadera