onsdag 22 december 2010

Årets musikvideo - efterlysning

Jag letar efter de bästa musikvideorna 2010. Tänkte såsom tidigare göra en topplista över årets videor men är lite bekymrad. Förra årets lista blev tre platser kort... i år har jag hittills bara träffat på en (1) värdig kandidat. Okey, jag är ingen storkonsument ska sägas, men det känns lite futtigt. Har du något förslag får du mer än gärna tipsa mig om årets bästa videor som jag har missat.

6 kommentarer:

 1. Paradise lost med Faith Devides... och slash med by the sword!

  SvaraRadera
 2. Japp. Paradise Lost. Dark Tranquillity, Underoath, Deftones, Against Me!, Soilwork (värdelös dock).

  SvaraRadera
 3. Haha, tack för tipsen båda, men... Paradise Lost-videon utsåg jag till förra årets bästa (följ länken i posten) - jag kan nog inte dra fram den i år igen ;)

  Tomasz: Deftones är rätt fin, hade glömt den. DT:s "Shadows..." tycker jag inte är nån höjdare, men ska kolla på övriga tips. Fast om du säger Soilworks är värdelös, kanske jag hoppar över den på en gång?

  SvaraRadera
 4. Dillinge Escape Plan har du också. Soilworks är en fortsättning på den där animerade videon de använde sig av på någon singel på Figure Number Five tror jag. Kan vara en senare platta.

  SvaraRadera
 5. Varför var inte Immortal "All shall fall" med på förra årets lista?

  SvaraRadera
 6. Ja, du Andy, tror tyvärr inte jag får uppleva den dan IMMORTAL gör en video som hamnar på min lista ;) Men de första tio sekunderna är ju snygga...

  SvaraRadera