tisdag 1 juni 2010

WeRock-recensioner och krönikeserie

Nu kan du läsa en packe färska recensioner på WeRock. Drygt tjugo nyutgivna album finns att läsa om där, så något av intresse borde var och en som lyssnar på nån form av hårdrock och metal kunna hitta. Maxbetyg delas ut till ett band som släppt sin sjätte "demo" och som ger ut all sin musik digitalt - och gratis. Absolut värt att kollas upp. Andra grupper som får bra omdömen är bland andra Burzum, Bullet For My Valentine och Misery Index. Ganska stor bredd.

Keep of Kalessins ReptilianOch så förstås mitt eget ena bidrag denna månad som jag håller allra högst av årets albumsläpp hittills Keep of Kalessins "Reptilian", norsk black/extreme metal av yppersta kvalitet.

Min andra recension behandlar Pain Of Salvations "Road Salt One", duglig rock i den mer bluesiga skolan, men som säkert passar andra bättre än mig.

Pain Of Salvations Road Salt OneWeRock har denna vecka även en serie krönikor om hårdrock, ljud och lyssningsupplevelser. Den första delen Det här med ljud är en spännande diskuterande text om vad som gör en bra ljudanläggning, med tips och idéer, och Robert vill gärna ha kommentarer och diskussion om det han skriver. Andra delen publiceras imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar